Divatos ruhák

női kosztüm, szoknya, nadrág, blúz, kabát, ruhajavítás, esküvői ruha, menyecske ruha, bőr ruházat és minden ami divatok kényelmes bőrbarát

Címkék

Archívum

Mi hódít a nők körében?

2012.12.03. 11:37 | DivatDiktátor | Szólj hozzá!

Senki sem fog meglepődni azon, hogy a nők leginkább a puha ruhákat kedvelik. Ez egy kétségtelen tény, melyet meglehetősen nehéz lenne megcáfolni. Manapság azonban már a puha anyagok között is nagy számban találhatunk olyanokat, melyek valójában nagyon is sok műanyagot tartalmaznak. Feltevődik a kérdés, hogy megéri-e olyan ruhában járni, mely puha ugyan, de műszálas, vagy bármilyen más, ”természetellenes” anyagot tartalmaz. Ahogy általában lenni szokott, ebben a kérdésben is éles harcokat vívnak az ellenséges táborok.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

hatter.jpg

Vannak, akik szerint egyáltalán nem gond, ha egy ruha anyaga műszálas, ugyanis csak a minősége számít, vannak azonban olyanok is, akik egyenesen elítélik a műszálat, vagy bármilyen műanyagot. A természetesség ugyan fontos, de az kétségtelen, hogy manapság már a műszálas ruhák minősége is felér selyemmel, vagy bármely természetes anyaggal. Innentől kezdve a probléma valójában már csak presztízskérdés, semmi más.  Szerencsére műszálas és természetes anyagból készült ruhák is egyaránt kaphatóak, így továbbra is fennállhat a két ”ellenséges” tábor közötti állandó vita. Valójában mindegy is, melyik oldalra állunk, mert kétségtelen, hogy a mai ruhák már kiválóan hordhatóak és az anyaguk is tökéletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://divat-ruhak.blog.hu/api/trackback/id/tr254944754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása